Menu

Vildbjerg Cup - MLI ungdom til Jylland

image
Kim Daugbjerg
14. juli 2024 kl. 06:27

I starten af august deltager MLI-Fodbold med 6 af deres ældste (yngste MLI-hold er pige 2012 og ældste er i år drenge 2008) ungdomshold i det store internationale ungdomsstævne ”Vildbjerg Cup”

 

Omkring 2000 kampe afvikles på de 4 stævnedage i det jyske. Melby har igennem de sidste 14-15 år været en flittig deltager med mange hold som deltager i stævnet.

Spillerne kan glæde sig til at være sammen med ca. 10000 andre spillere (fra 220-230 klubber og 25 lande…)

på de meget (meget meget) fine baner på den jyske hede.. Bl.a. deltager et par af de klubber fra USA som kommer på visit i Melby som ”opvarmning” til stævnet. Disse kampe spilles i Melby den 30. juli 2024. 

 

Der er et par af de deltagne Melby-hold, der er med i busserne i 2024, som tidligere har gjort sig godt bemærket i turneringen. Melby har igennem tiden har et par flotte resultater med hjem fra det store stævne, senest i 2023 hvor 2008 drengene blev vindere af A-slutspillet, mens 2010 drenge tabte deres A-Finale – men der har været andre medaljevindere igennem tiden. Så der er for alvor noget at leve op til for de mange MLI-Spillere der deltager i år.

Kampprogrammet er netop offentliggjort, og de fleste spillere og trænere har gennemgået programmet mere end én gang - intet er overladt til tilfældighederne!

 

Tidlig morgen den 01. august 2024 kører fulde busser imod Vildbjerg med forventning om et godt stævne - og mange kampe på få dage.

Lige under 100 spillere skal vise de røde MLI-trøjer frem til stævnet. Om med en forventet stor tilslutning af trænere/forældre/ledere der vil være på plads i Vildbjerg, vil Melby uden tvivl - igen - sætte deres præg på banerne i Vildbjerg.

De spillere og trænere der IKKE tidligere har været på banerne omkring det super lækre idrætscenter får én på opleveren.... De 44 fodboldbaner - der står super lækre – skal man lede længe efter....

 

MLI-Fodbold håber vi efter stævnets afslutning igen kan skrive positive oplevelser på CV´et hos alle de deltagne Melby spillere. Det sociale på tværs af klubbens hold er som vanligt i højsædet, til gavn for hele klubben i fremtidens arbejde med at fastholde spillerne, specielt på de "svære"

årgange når de når teenageralderens "værste år". Klubben støtter årligt disse ture med et stort beløb, og år efter år kommer det mangfoldigt ”igen”

på positivsiden – specielt social hvor turen er det gennemgående samtaleemne året igennem hos trænere, spillere og forældre.

Allerede i januar var den første aktivitetsaften på programmet, hvor de mange deltagere påbegyndte at lave støvleposer, bannere, flag og meget andet der skal vises frem i Vildbjerg. Sammen med MLI´s nye klubsang bliver der nok gjort opmærksom på, at landsbyklubben er kommet til det jyske!!!

Luk