Menu

Super initiativ af træner-teamet for U12/U13 pigerne

image
Kim Daugbjerg
11. maj 2024 kl. 16:19

Fredag eftermiddag afgik der en busfuld pigespillere fra Melby klubhus med retning Malmö.

 

54 personer (pigespillere og trænere) havde valgt denne "semihelligdag" til at overraske Sofie Bredgaard med et visit på FC Rosengårds hjemmebane i Malmö. Her skulle de mindste af pigernes træner vise sig frem i Damallsvenskan  imod Djurgårdens IF fra Stockholm.

 

Og hvilken kamp af Sofie! Om det var overraskelsen med besøget fra MLI, eller det at FC Rosengård med en sejr ville holde fast i 1. pladsen i Damallsvenskan vides ikke med sikkerhed - men Sofie spillede en super kamp, indtil hun blev udskiftet kort før tid - og efterfølgende blev hyldet for præstationen af de mange spillere fra MLI.

 

Super initiativ af træner-teamet for U12/U13 pigerne, som utroligt nok kunne holde turen hemmelig for Sofie træning efter træning de sidste mange uger i Melby.

 

Nu kan de mange piger tale "frit" til Sofie til deres træninger i Melby, og se frem til Sofie om nogle uger (31. maj i Vejle og 04. juni i Spanien) skal spille landskampe i EM-Kvalifikationen. Der er med sikkerhed mange MLI-piger klistret til skærmen disse 2 kampe.

 

Efter den flotte kamp kørte bussen hjem imod landsbyen, dog med et stop i Malmö, hvor McDonald skulle besøges...

 

 

Luk