Menu

Sæsonens sidste turneringskamp

image
Kim Daugbjerg
20. oktober 2024 kl. 16:43

Lørdag var MLI´s 1. hold på kvindesiden i kamp i serie 1. Lørdagens kamp var sæsonens sidste turneringskamp, så der var lagt op

Til gæsterne fra Vallensbæk skulle sendes hjem fra landsbyen med et nederlag.

 

Trænerteamet har sæsonen igennem kunne se holdets placering i den ”tunge ende” af tabellem. Men en god sutspurt afstedkom holdet efter lørdagens kamp ligger på en delt 3. plads i tabellen.

 

Til lørdagens kamp havde trænerteamet fået spillerne klar til start…. Allerede efter 4 minutter bragte unge Rani Sam hjemmeholdet foran 1-0.

Senere bragte samme Rani Sam Melby på både 2-0 og 3-1.

 

Generelt spillede MLI´s bedste kvinder en rigtig god kamp, som endte 6-2.

 

Bedst på dagen var Rani Sam, der sammen med de altid pågående Sofie Olsen og Sofie Gadrup var et farligt trekløver kampen igennem.

Men generelt en god kamp over hele ”linjen” fra de 14 spillere, der nu går på en velfortjent vinterferie.

 

2. holdet på kvindesiden ligger inden deres sidste 2 kampe i turneringen (serie 2) på 1. pladsen og derved til at skulle et step op til serie 1 efter vinterpausen –

men de 2 kampe skal jo spilles, inden deres træner (Peter Møller) skal smides op i luften som tegn på en, igen igen, fuldført turnering.

 

Deres 2 sidste kamp spilles begge hjemme i Melby. Først lørdag imod Hillerød Fodbold, og derefter tirsdag den 29. oktober 202, hvor Lyngby gæster Melby

i sæsonens sidste kamp. Der håbes på 2 x 14 motiveret spillere til disse sidste kamp, som så vil afslutte en god sæson på kvindeseniorsiden i Melby.

Luk