Menu

Melby Landliggerkamp 2024

image
Kim Daugbjerg
30. juni 2024 kl. 09:37

Fredag lagde banerne i Melby græs til årets landliggerkamp. Landliggerkampe har været en fast tradition op igennem tiderne (ca. 70 år) frem til for 25 år siden, hvor det "døde" lidt ud.

 

Men gode kræfter i MLI og Gofus havde fundet arbejdshandskerne frem igen..

Så over 1000 mennesker kunne denne dejlige sommeraften, nyde spillere som Stig Tøfting, Martin Jørgensen og mange flere tidligere top spillere - som på dagen var krydderet med flere kendisansigter.  Melbys hold var en god blanding af nuværende spillere på klubbens 1. hold og tidligere spillere med et godt MLI-hjerte, hvoraf flere har spillet langt over 250 kampe for de røde i landsbyen. De mange fremmødte kunne bl.a. "gense" Bo Reinholm, Lars Faureholm, Jannik Nielsen og Torben Nielsen - der alle ikke kunne spille fuld kamptid (!!) men sammen med andre tidligere holdkammerater beviste, at når man har spillet så mange kampe i MLI-trøjen, så glemmer man ikke fodboldens finurligheder...

 

De mange fremmødte fik en god fodbolsoplevelse oplevelse, hvor Mads Junker, Martin Jørgensen og Mick Øgendahl gjorde livet surt for hjemmeholdet.

Fortjent vandt Gofus holdet 6-2, men ved efterfesten tog hjemmeholdet revanche i stor stil ved de mange auktioner på gavekort til mange forskellige lokale virksomheder.

 

MLI-Fodbold og Gofus indtjente på dagen en god håndsrækning til Julemærkehjemmet i Ølsted, som i 2024 var de heldige der fik gavn af nogle midler til dagligdagens arbejde med de unge mennesker der har sin gang på matriklen i Ølsted.

 

MLI-Fodbold takker Gofus og Julemærkehjemmet for et godt samarbejde, en stor tak til de mange sponsorere der har givet deres bidrag til dagen. Desuden en stor tak de mere end 100 frivillige der torsdag, fredag og lørdag gav deres tid til arrangementet.

 

Der er allerede fastlagt en dato for 2025 udgaven af, det nu igen faste, arrangement. Det bliver fredag den 04. juli 2025, hvor man igen kan blive underholdt af nogle fantastiske fodboldspillere - eller blot få et foto med sit idol!

 

   Billeder fra kampen kan ses her.

Luk