image
Kim Daugbjerg
12. maj 2024 kl. 16:38

Lørdag var MLI på visit i Humlebæk. Og det blev ikke en sjov eftermiddag for de der holder med de røde.

Allerede efter 4 min. kom hjemmeholdet foran 1-0 efter en stor fejl af MLI´s keeper Nikolaj Sørensen. Som om det ikke var nok, så valgte Melbys defensiv IKKE at dække op få minutter efter, så hjemmeholdets angriber, helt umarkeret 4 mtr. fra mållinjen..., kunne heade hjemmeholdet foran 2-0.

Herefter kom MLI bedre med i kampen, der dog var oppe imod et langt bedre hold på alle spillets parameter - hurtighed, teknik og vilje.  Melby kom aldrig til de helt store chancer, og bedst som man troede holdet kunne gå til pause nede med 2, så lod Melbys bagerste mand en ufarlig bold hoppe over hovedet, og som en selvfølgelighed bragte Humlebæk sig foran 3-0 et par minutter inden pausen. Dog kom Melby på 3-1 lige inden dommeren fløjtede 1. halvleg af. Unge Lars Städe Kristiansen var 15 min. inden skiftet ind på midtbanen, var manden bag scoringen med en flot udplacering af målmanden. Lidt tro på tingene burde der så komme ind i holdet, men det skete ikke...

1. halvleg var samme billede som inden pausen, hjemmeholdet langt bedre med og uden bolden, så da mange af MLI´s spillere løb tør for kræfter efter 1 times spil var alt ren overlevelse..

Humlebæks spillere var klart bedre fysisk, hvor de løb i alle 90l min...

4-1 blev det ved en simpel skudfinte, som fik et par af MLI´erne "smidt" ud til hjørneflaget - for derefter at smide bolden flot op i målhjørnet. 5-1 blev det også på endnu et hovedstødsmål, hvor forsvaret stod og sov..

En fortjent sejr til Humlebæk på 5-1, der blot skal glemmes igen af Melby.

Dagens lyspunkt var unge Lars Städe Kristiansen, der spillede en flot kamp trods et gult kort i anden halvleg. Mange spillere kunne efter sidste fløjt kun tage sig til hovedet, og se tilbage på en kamp med alt for mange personlige fejl og manglende fight .

Der kan ses frem til en uge med træning og snak på hvordan Skævinge skal tackles i den kommende weekend, hvor kampen fløjtes i gang kl. 16:00.